Пияз сорпасы-2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Пиязды аршып, тілімдерге бөліп, аздап су құйып, 15 минут пісіріңіз. Пияз жұмсақ болған кезде, жалпы мөлшердің 1/2 бөлігін електен сүртіңіз немесе электр араластырғышпен ұнтақтаңыз, көкөніс сорпасына қосып, қайнатыңыз. Еріген ірімшікті қайнаған сорпаға салыңыз. Ірімшік ерігенше араластырыңыз. 500 г пияз, 2 түйір сарымсақ, өңделген ірімшік (дәмдеуіштермен немесе пиязбен жақсырақ), 2 ас қасық. л үгітілген ірімшік, тұз, бұрыш, қант. Тұз, бұрыш қосып, қант қосыңыз. Туралған сарымсақты сорпаға салып, тағы 5 минут қайнатыңыз. Үстелге өте ыстық ұсыныңыз. Қызмет көрсетер алдында сорпаның үстіне үгітілген ірімшікті, қажет болса, крутондарды себіңіз.