Жаңғақ пастасы қосылған бутербродтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1 бөлке (жақсырақ сәл ескірген), сары май. Паста үшін: 1 өңделген ірімшік, 2 кесе жаңғақ дәндері, 2 ас қасық. майонез, дәміне қарай 4-5 түйір сарымсақ, тұз және бұрыш.
Сипаттамасы Бұл қарапайым болып көрінетін тәбет қонақтар бірінші тістеп алған бойда "Ұшып кетеді". Мен жаңғақ бутербродтары бар ыдысты өзіме жақынырақ қоюға кеңес беремін, әйтпесе ол кетпейді! Наннан қыртысты кесіп, оған тіктөртбұрыш пішінін беріңіз. Нанды ұзына бойына екіге бөліңіз. Жартысын маймен жақсылап майлаңыз, макаронның 1 жартысының үстіне қойыңыз, нанның екінші жартысымен жабыңыз, пластикке орап, тоңазытқышқа салыңыз, сонда нан макаронға малынған болады. Қызмет көрсетер алдында нанды бірдей мөлшердегі бутербродтарға кесіңіз. Паста дайындау: сарымсақ пен жаңғақтарды ет тартқыштан өткізіп, еріген ірімшікті майонезбен сүртіңіз, содан кейін жаңғақ-сарымсақ массасымен араластырыңыз.