Багет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 150 мл тазартылған зәйтүн майы 5 ас қасық қызыл шарап сірке суы 2 түйір сарымсақ, туралған 1/4 шай қасық тұз ұнтақталған қара бұрыш 4 орташа тәтті бұрыш (қызыл және жасыл), пісірілген және шырын сақталған 2 рустикалық нан (ірі ұннан), әрқайсысы шамамен 400 г 100 г консервіленген анчоус филесі, құрғатылған және туралған 350 г ірі қызанақ, тілімдерге кесілген 24 жапырақ жаңа насыбайгүл 1 үлкен қызыл пияз, жіңішке туралған, 16 қара зәйтүн, тілімдерге кесілген Май, сірке суын, тұз бен бұрышты араластырыңыз. сарымсақ, тұз, аздап бұрыш пісірілген бұрыштан алынған шырын. Тұздық дайын. Әр бөлкені көлденеңінен 3 бірдей бөлікке кесіңіз. Нанның астыңғы қабатын 2 қасық тұздықпен құйып, үстіне 1/4 анчоус, бұрыш, қызанақ, насыбайгүл, пияз, үстіне зәйтүн салыңыз. Нанның ортаңғы қабатына 2 ас қасық тұздықты тамызып, астыңғы қабатын суарылған жағын төмен қаратып жабыңыз. Екінші жағына тағы 2 ас қасық тұздықты құйып, үстіне салат компоненттерінің тағы 1/4 бөлігін салыңыз. Нанның үгіндісі жағынан үстіңгі жағына 2 ас қасық тұздықты құйып, суарылған жағын төмен қаратып қойыңыз. Ақырын басыңыз, содан кейін балауыз қағазға, содан кейін фольгаға ораңыз. Екінші бөлкемен де дәл осылай жасаңыз. Багеттер жақсы сіңіп кетуі үшін оларды 2-3 сағат қайнатыңыз. Кесектерге кесіңіз және қызмет етіңіз.