Балық котлеттері бар маринадталған қияр
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Фрикаделькалар үшін: балық филесі - 50 г, ақ нан - 10 г, су - 50 г, жұмыртқа - 1/6 дана., пияз - 10 г, тұз, ұнтақталған қара бұрыш. Балық филесін (табан, сазан, шортан, треска, теңіз басы) суға малынған ақ нанмен бірге ет тартқыштан өткізіп, майдалап туралған пиязды, жұмыртқаны, ұнтақталған қара бұрышты, тұзды қосып, араластырып, ұсақтап тураңыз. шарлар (8-10 дана. бір порцияға). Котлеттерді балық сорпасында қайнатыңыз және қызмет еткен кезде кез-келген рецепт бойынша дайындалған тұзды ерітіндісі бар табаққа салыңыз.