Қызанақ қосылған пияз тұздығы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты7 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Жолақтарға кесілген пиязды өсімдік майына 7-10 минут қуырады, томат пастасын қосып, тағы 3-5 минут қуырады. Содан кейін сорпа құйылады, дәмдеуіштер қосылады және тұздық қоюланғанша қайнатылады. Пісірудің соңында тұздық тұздығы тұз бен қантпен дәміне қарай реттеледі. Тұздықты өткір ету үшін оған 1 ас қасық тұздықты қосуға болады, мысалы, "Оңтүстік", "Ащы" немесе "Краснодар". 2 кесе балық сорпасы үшін: пияз - 500 г, өсімдік майы - 100 г, томат пастасы - 60 г, дәміне қарай тұз, қант және дәмдеуіштер