Балық шарлары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Ақ еті бар балық (көксерке, шортан, хек және т.б.) - 500 г, ақ нан - 2 тілім, 1 жұмыртқа, өсімдік майы - 200 мл, пияз - 2 бас, ұн - 2 ас қасық, ақжелкен мен аскөк, дәміне қарай тұз бен бұрыш.
Сипаттамасы Балықты тазалаңыз және жуыңыз, етті сүйектен бөліп, сүтке малынған нанмен, ақжелкен мен аскөк пен пиязбен бірге ет тартқыштан өткізіңіз. Тартылған етті жұмыртқа, тұз және бұрышпен араластырыңыз, бірдей мөлшердегі дөңгелек шарларға кесіңіз, оларды ұнға салып, қайнаған өсімдік майына қуырыңыз. Үстелге ыстық күйінде қызмет етіңіз.