Ет қосылған плэчинта
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Толтыру үшін: ет - 500 г, пияз - 150 г, ақ нан - 150 г, өсімдік майы-50 мл, дәміне қарай 2 жұмыртқа, бұрыш және тұз.
Сипаттамасы Ұн - 600 г, сары май - 250 г, тұз - 1 шай қасық. Қамыр мен жайылған жаймаларды фета ірімшігі қосылған плечинтаның алдыңғы рецепті бойынша дайындаңыз. Етті кішкене бөліктерге бөліп, өсімдік майымен және майдалап туралған пиязбен, тұз бен бұрышпен бұқтырыңыз. Дайын етті суытып, суға малынған нан мен қуырылған пиязбен бірге ұсақ торлы ет тартқыштан өткізіп, екі жұмыртқамен араластырыңыз. Әйтпесе, ірімшікті тартылған етпен алмастыра отырып, алдыңғы рецепт бойынша плечинтаны дайындаңыз.