Жаңғақ қосылған алма мармелады
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1 кг алма, 25 г жаңғақ дәндері немесе жаңғақ, 250 г қант, 25 г апельсин қабығы. Мармеладты алдыңғы рецепт бойынша дайындаңыз, пісірудің ең соңында мармеладқа қуырылған және туралған қабығы мен ұсақталған жаңғақтарды қосып, тағы бірнеше минут қайнатыңыз, пергамент төселген пісірме табаққа салыңыз. Масса аздап құрғаған кезде, мармеладты аздап қыздырылған пеште кептіріңіз, қант ұнтағына себіңіз, пергамент қағазға ораңыз, қолданар алдында бұйра кесектерге кесіңіз.