Иргиден жасалған компот
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Сироп үшін: 1 литр суға - 200 - 250 г қант және 3 г лимон қышқылы 700 г жидек жидектеріне - 300 г қарақат, 1 литр суға - 300 - 350 г қант Бірінші әдіс Жидектер жуылады, банкалар олармен толтырылады және қант шәрбатымен құйылады. 85С температурада жарты литрлік банкаларда 10 минут, литрлік банкаларда - 15 минут, қайнаған суда - 3 және 5 минут қыздырады. Жидектерді жуудың екінші әдісі, араластырыңыз, банкаларға себіңіз, қайнаған сироп құйыңыз. Алдыңғы рецепт бойынша зарарсыздандырыңыз.