Пиязбен қуырылған саңырауқұлақтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер жаңа саңырауқұлақтар 450 г, пияз 1, бекон 100 г, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Саңырауқұлақтарды тазалаңыз, қайнаған сумен күйдіріңіз, шайыңыз және кесектерге кесіңіз. Пиязды ұсақтап тураңыз. Туралған беконды қыздырылған табаға салыңыз да, оны шошқа майы еритін етіп қыздырыңыз. Саңырауқұлақтарды, пиязды, тұзды табаға салыңыз да, дайын болғанға дейін қуырыңыз, кейде араластырыңыз. Бұл саңырауқұлақтар қайнатылған картоппен жақсы ұсынылады немесе саңырауқұлақтармен бірге картопты қуырады.