Тұздалған саңырауқұлақтары бар кулебяка
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ашытқы қамырын дайындаңыз. Тұздалған саңырауқұлақтарды суық сумен шайыңыз, електен өткізіп, стакан суға құйыңыз, ұсақтап тураңыз. Майдалап туралған пиязды күнбағыс майына сабан түсіне дейін сақтаңыз. Пияз мен саңырауқұлақтарды табаға салыңыз да, 10-15 минут қайнатыңыз. Қамырдан үлкен шелпек жайып, онымен пісіру парағын немесе табаны жауып, үстіне тартылған етті салып, шеттерін қысыңыз. Тұмшапеште шкафта пісіріңіз.