2 нұсқа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ақжелкен (Тамыр) - 1000 г, балдыркөк (Тамыр) - 250 г, гүлді қырыққабат - 250 г, савой қырыққабаты - 250 г, сәбіз - 250 г, колраби - 250 г, болгар бұрышы - 5 дана., ыстық жасыл бұрыш - 5 дана., тұз - 500 г. Жуылған көкөністерді ет тартқыштан өткізіп, тұзбен жақсылап араластырыңыз, қара шыны ыдыстарға мықтап салыңыз және жабыңыз. 3-4 литр сорпаны дәмдеу үшін 1 ас қасық алыңыз. қоспаның қасық.