Сәбіз және сарымсақ кәстрөлі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты45 минут
Өнімдер 8 сәбіз 1 ірі картоп 5 ұрылған жұмыртқа 4 ас қасық қарапайым ұн 1/2 кесе майдалап туралған аскөк 3 ұсақталған сарымсақ қалампыры дәміне қарай қара бұрыш дәміне қарай ақ бұрыш дәміне қарай тұз 2 ас қасық өсімдік майы 1 ас қасық жарма, науаға себу үшін өлшемі 30х10 см тікбұрышты науа
Сипаттамасы ДАЙЫНДАУ ӘДІСІ 1. Пешті орташа температураға дейін қыздырамыз. 2. Сәбіз мен картопты кастрюльге салыңыз, көкөністерді жабу үшін су құйыңыз және жұмсақ болғанша пісіріңіз. Біз суды шығарамыз, оны үлкен ыдысқа жібереміз және жұқа үккішпен сүртеміз. 3. Жұмыртқа, ұн, аскөк, сарымсақ қосып, араластырамыз. Қара және ақ бұрыш, тұз қосып, қайтадан араластырыңыз. 4. Пісіру парағын майлаңыз, жарма себіңіз. Дайындалған қоспаны жайыңыз, тегістеңіз. 5. Кәстрөлді қалған маймен себіңіз де, 45 минут пісіріңіз. ӨНІМДЕР