Тартылған ет зразы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Тартылған ет 115, пияз 60, кілегейлі маргарин 5, жұмыртқа 1/4 дана., ақжелкен 5, крекер 10, еріген шошқа майы 6, гарнир 150, тұздық 75, тұз.
Сипаттамасы Тартылған ет нанмен араластырылады, қалыңдығы 1 см кружкалар пішінделеді, ортасына туралған қуырылған пияз, майдалап туралған тік жұмыртқа, крекер және туралған көк салынады, шеңберлердің шеттері біріктіріліп, өнімдерге сопақ пішін беріледі, нан үгінділеріне оралып, қуырылады. . Қызмет көрсету кезінде зразалар гарнирмен безендіріліп, тұздықпен құйылады. Зразаны кесілген омлетпен немесе тек пиязбен және маймен толтыруға болады. Гарнирге ұсақталған қарақұмық ботқасы, қайнатылған көкөністер, картоп пюресі беріледі. Тұздықтар - қызыл, шарап қосылған қызыл.