Котлеттер "Ала-жшс"
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Тартылған ет үшін: қой еті 170, сүт 30, жұмыртқа 1 дана., сары май 20, орама 30, шөптер 3, нан пісіру үшін: ұн 5, жұмыртқа 1/4 дана., сүт 5, қуыруға арналған еріген сары май 15, гарнир үшін: қара зәйтүн 20, жасыл бұршақ 40, шөптер 3, асқабақ 50, құюға арналған май 10, фри картобы 50, дәмдеуіштер, тұз.
Сипаттамасы Сүт пен сарысы қосылған тартылған ет торттарға кесіледі, әрқайсысының ортасына жасыл маймен толтырылған қатты пісірілген жұмыртқаның ақтығы салынады. Зраз пішінделеді, льезонмен майланады, пісіріледі және терең қуырылады, котлеттер толық дайын болғанға дейін пеште пісіріледі. Көкөніс гарнирі мен шөптермен бірге тік күйде беріледі.