Кишинев стиліндегі кішкене шарлар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Шошқа еті 120, сары май 20, жұмыртқа 1 дана., сүт 10, ұн 5, дәмдеуіштер, тұз, гарнирге: тұздалған қияр немесе қызанақ 50, қуырылған картоп 100, ақжелкен 2.
Сипаттамасы Майлы шошқа етін ет тартқыштан жиі тормен өткізеді. Қара бұрыш, тұз, жұмыртқа, сүт қосып, тартылған етті жақсылап шайқап, бөліктерге бөліп, салқын жерге 20 минутқа қояды. Содан кейін шарлар пішінделеді, льезонға батырылады, ұнға пісіріледі және қуырылады. Шөптермен безендірілген қуырылған картоп, маринадталған қиярмен бірге беріледі.