Орал стиліндегі лингонберри мен алма қосылған тұшпара
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 500 г бидай ұны, 2 кесе лингонберри, 3 алма, 2 жұмыртқа, 2 ас қасық қаймақ, 1 ас қасық қант, дәміне қарай тұз. Лингонниктерді сұрыптаңыз және дуршлагқа салыңыз. Оны 2 - 3 дюйм қайнаған суға батырыңыз. Содан кейін стаканды суға көтеру үшін көтеріңіз. Алманы үккіштен өткізіп, қант қосып, лингонникпен араластырыңыз. Ұннан, жұмыртқадан және судан жаңа қамыр илеңіз, оны бөліктерге бөліңіз, жайыңыз. Толтырманы ортасына салыңыз, тұшпараны қалыпқа салыңыз және оларды тұзды суға пісіріңіз. Қаймақпен бірге қызмет етіңіз.