Толтырылған балапандар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты45 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Жұлынған 2-3 тауықты (1,5 кг) ұнмен сүртіңіз, күйдіріңіз. Аяқтары мен қанаттарын кесіңіз. Жуу. Үстіне және ішіне тұзбен сүртіңіз (1 кг -ға 1 шай қасықтан), оларды тартылған етпен толтырыңыз: (1 тауыққа 1/2 кесе крекер, 1/2 жұмыртқа, 1/2 қасық май, 1/4 шай қасық алыңыз) тұз, 1 шымшым мускат жаңғағы, бір уыс аскөк және ақжелкен). Тауықтарды 2 жұмыртқа мен нан үгіндісіне орап, терең кастрюльге немесе табаға салыңыз, 0,4-0,5 кг май құйыңыз, пешке 45 минут қойыңыз. демалысқа дейін. Тұздықты үнемі құйыңыз, содан кейін нан үгіндісі мен қызарғанша себіңіз. Тауықтарды омыртқа бойымен екіге бөліңіз, үстіне 1-2 қасық кілегей қосылған тұздық құйыңыз. Ыдысты екі жағынан ақжелкенмен, ал қалған екеуін ақ маринадталған саңырауқұлақтармен безендіріңіз.