Қысқы вегетариандық орамжапырақтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Тұзды суға 2-3 сәбіз, 1 тілім балдыркөк тамыры мен 1/2 кг картопты қайнатыңыз, қабығын аршып, текшелерге кесіңіз. 1 кесе консервіленген жасыл бұршақ, дәміне қарай тұз, 1/2 шай қасық ұнтақталған қара бұрыш, 3 жұмыртқа және 2-3 ас қасық май қосыңыз. Қоспаны илеңіз және 5-6 бөлікке бөліңіз, олардың әрқайсысы қышқыл қырыққабат жапырағына оралады. Толтырылған қырыққабатты пісірме табаққа немесе кастрюльге салыңыз, 3-4 ас қасық май, 1 стакан су және аз мөлшерде қырыққабат тұздығын құйыңыз. Толық дайын болғанға дейін баяу отта қайнатыңыз. Барлық су қайнап кетуі керек.