Қырыққабат пен бұршақ қосылған қырыққабат орамдары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бұршақтарды (1 кесе) кешке салқын суға салып қойыңыз. Келесі күні таңертең ескі суды ағызып, тұщы суды құйыңыз. 1-2 ас қасық қосып пісіріңіз. өсімдік майының қасықтары. Қырыққабаттың басынан (1 бас қырыққабат, шамамен 1 кг) күшті жапырақтарды бөліп, қалғанын ұсақтап тураңыз. Туралған 2-4 бас пиязды 3-4 ас қасықтан құтқарыңыз. өсімдік майының қасықтары. Пісірілген бұршақ пен 3 ас қасық қосыңыз. күріш қасықтары. Дәміне қарай майдалап туралған тимьян шөптерімен және тұзбен дәмдеңіз. Осы тартылған етпен қырыққабат жапырақтарынан қырыққабат орамдарын ораңыз. Оларды маймен майланған ыдысқа туралған қырыққабат қабатына мықтап салыңыз, бұршақ қайнатылған суға және кішкене қырыққабат тұздығына құйыңыз. Тұмшапеште қалыпты температурада су буланғанша пісіріңіз. Қызмет көрсетер алдында аздап өсімдік майын құйып, ұнтақталған қызыл бұрыш себіңіз. Ыстық немесе салқын түрде қызмет етіңіз.