Таңертеңгі қоян (қоян) ірімшігі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сүйектерді, сіңірлерді бөліп алу үшін бір қоянның (қоянның) дайындалған ұшасын алыңыз, бөліктерге бөліңіз (6-8 дана), дайын болғанға дейін кастрюльге салыңыз. Фаршты дайындаңыз: етті ұсақтап тураңыз, кастрюльге 5 жұмыртқадан қуырылған жұмыртқаны, 100 г үгітілген ірімшікті, 150 г сары майды салыңыз, бәрін ұсақтап тураңыз, електен сүртіңіз, аздап мускат жаңғағын, 2 ас қасық сорпаны, 1/4 кесе шарап, туралған трюфель, араластырыңыз. Кәстрөлді маймен майлаңыз, үгітілген үй ірімшігіне себіңіз, оған тартылған етті салыңыз, пешке қайнатыңыз, салқын жерде салқындатыңыз, параллелепипед немесе кесілген конус түрінде кесіңіз, шөптермен безендіріңіз, қызмет етіңіз.