Ланд стиліндегі қоян бұқтырмасы.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қоянның ер-тұрманын кесектерге бөліп, қуыруға арналған табаға салыңыз да, шошқа немесе қаз майына қатты отта қызартыңыз. Керамикалық ыдыста пиязды, сарымсақты, бекон майын немесе ветчинаны қуырыңыз. 11/2 кесе құрғақ қызыл шарап қосыңыз. Шарап аздап қайнатылғаннан кейін қоңыр ет сорпасын немесе тауық сорпасын (немесе суды) құйыңыз, 1 ас қасық салыңыз. томат пастасы қасық немесе 6 жұмсақ қызанақ және бұрын суланған құрғақ порчини саңырауқұлақтары. Қоян кесектерін кастрюльге салыңыз, қақпақпен жабыңыз және 2-3 сағат бойы немесе қоян жұмсақ болғанша баяу отта ұстаңыз. Осы уақытқа дейін тұздық жеткілікті қалың болуы керек , алайда, егер тұздық әлі де сұйық болса, оны кең кастрюльге құйыңыз да, голландиялық пештегі қоянды суытып алмай, бірнеше минутқа жоғары отқа қойыңыз. тұздықтың бір бөлігі қайнап, қоюлануы үшін.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Ланд стиліндегі қоян бұқтырмасы. пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz