Ланд стиліндегі қоян бұқтырмасы.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қоянның ер-тұрманын кесектерге бөліп, қуыруға арналған табаға салыңыз да, шошқа немесе қаз майына қатты отта қызартыңыз. Керамикалық ыдыста пиязды, сарымсақты, бекон майын немесе ветчинаны қуырыңыз. 11/2 кесе құрғақ қызыл шарап қосыңыз. Шарап аздап қайнатылғаннан кейін қоңыр ет сорпасын немесе тауық сорпасын (немесе суды) құйыңыз, 1 ас қасық салыңыз. томат пастасы қасық немесе 6 жұмсақ қызанақ және бұрын суланған құрғақ порчини саңырауқұлақтары. Қоян кесектерін кастрюльге салыңыз, қақпақпен жабыңыз және 2-3 сағат бойы немесе қоян жұмсақ болғанша баяу отта ұстаңыз. Осы уақытқа дейін тұздық жеткілікті қалың болуы керек , алайда, егер тұздық әлі де сұйық болса, оны кең кастрюльге құйыңыз да, голландиялық пештегі қоянды суытып алмай, бірнеше минутқа жоғары отқа қойыңыз. тұздықтың бір бөлігі қайнап, қоюлануы үшін.