Шарап пен пиязбен бұқтырылған қоян
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1 қоян, 200 г бекон, 8 кішкене пияз, 1 стек. кр. шараптар, 1 стек. сорпа, тұз, бұрыш, лавр. парақ, 1 ас қасық. л ұн немесе 2 шай қасық. картоп. крахмал, 1/2 стек. қаймақ, шөптер. Қоянды майдың бір бөлігімен (кесектерімен) майлаңыз, майдың қалған бөлігін қыздырыңыз және оған қоянды барлық жағынан қуырыңыз. Шамдарды қосыңыз, сонымен қатар қуырыңыз. Шарап пен сорпаны құйыңыз, баяу отта қақпақпен қайнатыңыз. Оттан шығармас бұрын дәмдеуіштерді салыңыз. Дайын етті алып тастаңыз және тураңыз. Сұйықтықтан ұнмен (крахмалмен) қайнату арқылы тұздықты дайындаңыз. Тұздықты шөптер мен қаймақпен араластырыңыз.