Сарымсақ соусы қосылған қоян.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бекон майын, пиязды, сарымсақты және қоянның бауырын ұсақтап турап, қыш немесе қыш ыдыстарға салыңыз. Сірке суын, қоянның қанын, тұзды, қара бұрышты, мускат жаңғағын, майоран қосыңыз. Баяу отқа қойып, 2 сағат пісіріңіз. Күйіп қалмас үшін қадағалаңыз. Қажет болса, тұздықты сұйық күйде ұстау үшін аздап қыздырылған қызыл шарап немесе сірке суын қосыңыз. Тұздық қайнай бастағаннан кейін бір сағаттан кейін қоянды қуыруға қойыңыз, оны шошқа майы көп қуырылған табаға салып, майланған қағазбен жабыңыз. Қоянды дайындауға шамамен бір сағат кетеді. Дайын болған кезде сарымсақ тұздығын терең ыдысқа салып, үстіне қоянды салыңыз.