Португал тілінде моллюскалар қосылған шошқа етінің филесі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 800 г шошқа еті, 2 ас қасық тәтті паприка целлюлозасы, 2 ас қасық майдалап туралған сарымсақ, 4 ас қасық шошқа майы, 1 кг моллюскалар, 1 түйір ақжелкен, 1 лимон.
Сипаттамасы Шошқа етінің филесін тәтті бұрыш пен майдалап туралған сарымсақтың целлюлозасымен сүртіңіз. Екі сағат бойы сіңдіру үшін қалдырыңыз. Пісірер алдында филені төртбұрышты етіп турап, қыш ыдыста шошқа майына қуырыңыз. Қабыршақтарды жақсылап шайыңыз. Қабықтарды ашу үшін пісірер алдында ұлуларды ыстық суға тастаңыз. Қабыршақтарды еттің жанына қойып, үстіне лимон шырынын себіңіз де, туралған ақжелкенге себіңіз. Гарнир ретінде қуырылған картоп пен лимон тілімдерін ұсыныңыз.