Қайнатылған шошқа еті (тағы бір рецепт)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Шошқа еті (артқы бөлігінің целлюлозасы) - 2 кг., 2 пияз, 4 - 6 түйір сарымсақ, тұз, ұнтақталған қара бұрыш. Шошқа етін сарымсақпен турап, сарымсақпен тұз, бұрыш жағып, өсімдік майы құйылған қазанға салып, етті мезгіл-мезгіл айналдырып, үстіне май мен шырын құйып бұқтырыңыз. Еттің бір бөлігін пісірер алдында жіппен байлап қоюға болады. 2 сағаттан кейін қайнатылған шошқа еті дайын болады.