Ет қосылған құймақ. 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер картоп - 12 дана. жұмыртқа - 1 дана. ұн - 2 ас қасық бекон - 100 гр. май - 2 ас қасық
Сипаттамасы ТАРТЫЛҒАН ет: шошқа еті - 400 гр. пияз - 2 дана. май - 1 ас қасық бұрыш. тұз. Картопты үккіштен өткізіп, ұн, тұз, жұмыртқа қосып жақсылап араластырыңыз. Қасықпен ыстық табаға пирожныйлар түрінде жайыңыз, әрқайсысына - тартылған шошқа еті (шошқа еті, қуырылған пияз, сарымсақ, бұрыш), қамырдың басқа бөлігімен жабыңыз, екі жағынан қызарғанша қуырыңыз. Қазанға немесе үйрекке жіберіңіз (май, май немесе қаймақ құю сәнді) және ыстық пешке тағы 10-15 минут қойыңыз. Шөптермен, қаймақпен, ұсақталған сарымсақпен бірге қызмет етіңіз.