Зеппелинай
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Міне
біреу мұның қалай дайындалып жатқанын сұрады. Рецепт "
1000 дәмді тағамның"
қалың томынан алынды
"
Вайздас"
Вильнюс
1957 ж. (қазір бұл керемет бұрмалау сияқты оқылады!) 15 шикі картоп
5 пісірілген
тұз. Тартылған ет - 400-500 г. сиыр еті
1 пияз
1\4 үстел. ас қасық май
ұнтақталған бұрыш. Тұздық - 70 г бекон
1 пияз
2-3 ас қасық қаймақ.
біреу мұның қалай дайындалып жатқанын сұрады. Рецепт "
1000 дәмді тағамның"
қалың томынан алынды
"
Вайздас"
Вильнюс
1957 ж. (қазір бұл керемет бұрмалау сияқты оқылады!) 15 шикі картоп
5 пісірілген
тұз. Тартылған ет - 400-500 г. сиыр еті
1 пияз
1\4 үстел. ас қасық май
ұнтақталған бұрыш. Тұздық - 70 г бекон
1 пияз
2-3 ас қасық қаймақ.
Сипаттамасы Тазартылған картопты үккіштен өткізіп, шырынын дәке арқылы сығып, езілген қайнатылған картопты қосып, езіңіз. 70-80 г алыңыз, қолыңызбен тегістеңіз, ортасына фаршты салыңыз, шеттерін біріктіріңіз, сопақша пішін беріңіз. Қайнаған суға бір-бірлеп салыңыз (су үнемі қайнап тұруы керек) және ақырын араластырып, 25-30 минут қайнатыңыз. Судан таңдап, қыздырылған ыдысқа салыңыз, пиязбен және қаймақпен қуырылған беконды құйыңыз. Ұсақталған ет - сиыр еті немесе шошқа еті (шикі немесе қайнатылған) - ет тартқышы, майға қуырылған пияз, бұрыш, тұз қосыңыз, қажет болған жағдайда сорпаны араластырыңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Зеппелинай пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 5 мин. Из продуктов вам понадобятся Міне, біреу мұның қалай дайындалып жатқанын сұрады. Рецепт "1000 дәмді тағамның" қалың томынан алынды, "Вайздас", Вильнюс, 1957 ж. (қазір бұл керемет бұрмалау сияқты оқылады!) 15 шикі картоп, 5 пісірілген, тұз. Тартылған ет - 400-500 г. сиыр еті, 1 пияз, 1\4 үстел. ас қасық май, ұнтақталған бұрыш. Тұздық - 70 г бекон, 1 пияз, 2-3 ас қасық қаймақ.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz
