Шошқа еті "Есік алдындағы қонақтар"
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты40 минут
Өнімдер 500 г шошқа еті, 1 бас пияз, 2 түйір сарымсақ, 2 г тұз, 1 г бұрыш, дәміне қарай дәмдеуіштер.
Сипаттамасы Шошқа етінің бір бөлігін сарымсақпен себіңіз, тұз, бұрыш және дәмдеуіштер себіңіз. Науаның немесе табаның түбіне сақиналарға кесілген пиязды салыңыз, аздап су құйыңыз, шошқа етін салыңыз. Тұмшапеште 150-180 градус температурада пісіріңіз, мезгіл-мезгіл тамшылатып май құйыңыз. Неше порцияға арналған: 4. Пісіру уақыты 40 мин.