Ескі орыс шошқасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер 400 г. шошқа еті, 4-5 картоп, 2 пияз. 4 шай қасық май, лавр жапырағы, ақжелкен, аскөк және дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Шошқа етін текшелерге кесіңіз, су құйыңыз, қайнатыңыз, көбікті мезгіл-мезгіл алып тастаңыз. Содан кейін текшелерге кесілген картопты салып, тұздап, дайын болғанға дейін пісіріңіз. Пісірудің аяқталуына 15 минут қалғанда майдалап туралған шикі пиязды, ал 5 минут бұрын лавр жапырағын қосыңыз. Сары май мен шөптерді дайын қайнатпаға салыңыз.