Шарап соусының астындағы тілдер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
![Основное фото](https://mealy.kz/mealy-recipe-logos/recipe-12647-1.webp)
Өнімдер
Сипаттамасы Азық-түлік санаттары: Өнімдер: жасыл ------------------ кинза, ақжелкен, қызыл бидай ұны ------------------ құрғақ қызыл шарап, сары мускат жаңғағы ------------------ сиыр етінің тілі, сары май, ақ ------------------ қара сарымсақ ------------------ шошқа етінің тілдерін, тұзды, қара иісті бұрышты, сиыр етінің тілін және шошқа етінің тілдерін жуыңыз, сілекей бездерін алып тастаңыз, ыстық суға қайнатыңыз. Суық суға салқындатыңыз, теріні түбінен бастап алыңыз, бөліктерге бөліңіз. Ұнды сары маймен қуырыңыз, суық сорпамен сұйылтыңыз, құрғақ қызыл шарап құйыңыз, майдалап туралған мускат жаңғағын, қара иісті бұрыш, тұз қосыңыз, тілдердің бөліктерін салып, қайнатыңыз. Майдалап туралған кинза мен ақжелкенге себілген үстелге қызмет етіңіз.