Француз пияз сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
1 багет
50 г сары май
350 г пияз (жұқа сақиналарда)
50 г ұн
1
25 л сорпа
тұз
бұрыш
үгітілген ірімшік.
50 г сары май
350 г пияз (жұқа сақиналарда)
50 г ұн
1
25 л сорпа
тұз
бұрыш
үгітілген ірімшік.
Сипаттамасы Багетаны пеште қытырлақ болғанша пісіріңіз, сары майды ерітіңіз, пиязды сары майға өте баяу отта 30 минут қайнатыңыз. Ұнды құйып, 2 минут қуырыңыз, сорпаны құйыңыз, тұз, бұрыш қосып, 30 минут пісіріңіз. Кәстрөлдерге құйыңыз, үстіне крекер мен ірімшік себіңіз. Пеште пісіріңіз және бар.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Француз пияз сорпасы пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 30 мин. Из продуктов вам понадобятся 1 багет, 50 г сары май, 350 г пияз (жұқа сақиналарда), 50 г ұн, 1,25 л сорпа, тұз, бұрыш, үгітілген ірімшік.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz

