Француз пияз сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер 1 багет, 50 г сары май, 350 г пияз (жұқа сақиналарда), 50 г ұн, 1,25 л сорпа, тұз, бұрыш, үгітілген ірімшік.
Сипаттамасы Багетаны пеште қытырлақ болғанша пісіріңіз, сары майды ерітіңіз, пиязды сары майға өте баяу отта 30 минут қайнатыңыз. Ұнды құйып, 2 минут қуырыңыз, сорпаны құйыңыз, тұз, бұрыш қосып, 30 минут пісіріңіз. Кәстрөлдерге құйыңыз, үстіне крекер мен ірімшік себіңіз. Пеште пісіріңіз және бар.