Балық және шаян салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 500 г. балық, 20 шаян, 500 г. жасыл салат, 8 қайнатылған жұмыртқа, 5 - 6 жаңа қияр, 2 банка майонез, 1 ас қасық қант.
Сипаттамасы Балықты, шаян мен жұмыртқаны қайнатыңыз және тазалаңыз. Балықты үлкен текшелерге кесіңіз, жұмыртқаны төртке бөліңіз, мойын мен тырнақ етін тұтас қалдырыңыз. Қиярды "кеспеге" кесіңіз, сондай-ақ жуылған және кептірілген салат жапырақтарын тураңыз. Салат пен қиярды майонезбен дәмдеңіз, жақсылап араластырыңыз және балық, жұмыртқа және шаянмен араластырыңыз. Майонезді 1 ас қасық қантпен жабыңыз. Салатты рак клеткаларымен, қайнатылған жұмыртқа кесектерімен және жасыл салат жапырақтарымен безендіріңіз.