Закарпатиялық салат
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Картоп - 30 г, сәбіз - 20 г, ақжелкен (тамыр) - 10 г, жаңа піскен алма - 15 г, консервіленген жасыл бұршақ - 10 г, тұздалған қияр - 15 г, қант - 1 г, асханалық шарап - 5 г, майонез соусы - 20 г, шөптер.
Сипаттамасы Қияр, алма, қайнатылған сәбіз мен картопты тазалап, текшелерге кесіңіз. Ақжелкеннің тамырын тазалап, кішкене текшелерге кесіп, қайнатыңыз. Көкөністерді біріктіріп, бұршақ, қант, шарап және майонездің бір бөлігін, тұзды қосып, бәрін араластырыңыз. Үстелге қызмет етіңіз, слайдпен салат ыдысына салыңыз, қалған майонез мен шөптермен безендіріңіз.