Шоколадты мусс
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Шоколадты сындырып, оны қайнаған суы бар кәстрөлде немесе микротолқынды пеште ерітіңіз. Салқындату үшін бір жаққа қойыңыз, бірақ оның сұйық күйінде қалуын қадағалаңыз. белки ақ көбік пайда болғанша шайқаңыз. Шоколадқа сарысын қосыңыз және тегіс болғанша араластырыңыз. Металл қасықпен сарысын шоколадқа ақырын бүктеңіз. 4-ші вазаларға орналастырыңыз және тоңазытқышқа 2 сағатқа қойыңыз. Десертті безендіру:
Сипаттамасы 150 гр шоколад 4 жұмыртқа, сарысы мен ағын бөліңіз Нұсқаулар: Классикалық десерт: қараңғы, әуе және қайтымсыз. Егер сіз оларға шикі жұмыртқа беруден қорықпасаңыз, балалар оны бірден жақсы көреді. Егер сіз Англияда тұрсаңыз, қызыл арыстан жұмыртқасын қолданып көріңіз # жарнамаға сәйкес, бұл сальмонеллезге қарсы егілген тауықтардың жұмыртқасы. Үстіне муссты таңқураймен жауып, кілегей себіңіз де, жалбыз жапырағын жабыстырыңыз. Вазаның шеттеріне кілегей құйыңыз, ортасына крестпен бірнеше шоколад чиптерін салыңыз да, қант ұнтағына себіңіз. Жидектерден (жаңа піскен немесе джемнен) немесе жаңғақтардан мусстың шетіне (мысалы, ликердегі шие) "алқа" жасаңыз, үстіне кілегей құйыңыз және шоколад чиптерін себіңіз. Құмкүкті қант шәрбатында бір жарым сағат қайнатыңыз (аздап алкоголь қосуға болады). Суығанша қалдырыңыз, үстіне муссты салыңыз. Шоколад чиптері мен қант ұнтағын себіңіз.