Десерт ретінде. Күрішпен толтырылған алмалар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 10 алманы алыңыз, олардың өзегін кесіңіз және пюре жасау үшін суға (өзегін) пісіріңіз. Оны електен сүртіңіз, 2 ас қасық бал қосып, жақсылап араластырыңыз.
Сипаттамасы Алдымен алма мен балдан жасалған тұздық жасалады. Тұздық бар. Іс толтыруға арналған. Толтыру. Бір стақан суда төрт ас қасық күрішті пісіріңіз. Дайын күрішке қант қосылған ваниль ұнтағын, бір ас қасық бал мен 10 туралған жаңғақ қосыңыз. - Алмадағы ойықтарды осы тартылған етпен толтырып, су құйылған науаға салып, пісіріңіз. - Тұмшапештен жұмсақ алмаларды алып тастағаннан кейін оларды әдемі табақтарға салып, үстіне тұздық құйып, үстіне қант ұнтағын аздап себіңіз.