Шошқа бойынша қамыр
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Мен тез дайындалатын және ұзақ уақыт ескірмейтін қамырдың рецептін ұсынғым келеді. Рецепт іс жүзінде жаңа емес, бірақ ұмытылған ескіні еске түсіру зиянды емес. :)) Қамырдан жасалған бұйымдар ұзақ уақыт ескірмейді, өйткені қамырда жұмыртқа жоқ, қамырды жайып жатқанда үстелге ұн құюдың қажеті жоқ, өйткені қамырда оның үстелге жабысып қалуына жол бермейтін май бар, пісірілген тағамдар өте дәмді болып шығады, көріңіз! Ал қамырды шынымен де бір Похлебкин ұсынған, ол үшін рахмет! Сонымен, қамыр: жарты стакан жылы сүтте 50 гр ерітіңіз. кәдімгі ашытқыдан немесе құрғақ ұнтақтың тиісті мөлшерінен 2 ас қасық ұн, 2 ас қасық түйіршіктелген қант қосып, араластырып, жылы жерге 10 - 30 минутқа қойыңыз. Осы уақыт ішінде қамыр өте жақсы сәйкес келеді. Содан кейін қамырға 1 стакан жылы сүт, 1 шай қосыңыз. бір қасық тұз (үстіңгі жағы жоқ!), жарты кесе күнбағыс майы немесе ерітілген маргарин және шамамен 800 г ұн, бірақ бұл мөлшерді бірден төгіп тастамай, қамыр енді жабыспағанша біртіндеп қосқан дұрыс. қолдарыңызға салып, пісіруді жалғастырыңыз.