Сүзбе бәліштері
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер сүзбе - 250 г. тұз сода ұны - 1-1,5 кесе жұмыртқа - 3-4 дана. жасыл пияз - 50-70 г. өсімдік майы
Сипаттамасы Бір бума (250 гр.) сүзбе, 1 жұмыртқа, аздап тұз, пышақтың ұшына сода, ұн (қамыр қолыңызға жабысып қалмас үшін жеткілікті, қамыр тым қатты болып шықса, сұйылтуға болады) аламыз. айран немесе сүт қосып, қамыр илейміз. Толтыру үшін сізге ұнайтынның бәрі қолайлы, бірақ келесісін жасау өте дәмді: жасыл пиязды алып, турап, жұмыртқаны қатты қайнатыңыз және дәміне қарай тұз бен дәмдеуіштерді қосып, бәрін араластырыңыз. Алынған қамырдан және салмадан кішкене пирожныйларды қалыпқа салып, күнбағыс майының лайықты мөлшерінде табаға қуырыңыз.