Айран кремі мен құлпынай қосылған торт
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қыста құлпынайдың орнына компоттан алма салуға болады. Егер тортты дайындағаннан кейін сізде губка торты қалса, оны тастауға асықпаңыз, бірақ құрғатыңыз, оны ет тартқыштан өткізіп, осы крекерді құмыраға салыңыз, қақпағын жабыңыз. Олар 2-3 ай ішінде пирожныйлар жасауға жарамды болады. Қажет болса, сіз олардан кофе немесе шайға арналған дәмді торттарды тез дайындай аласыз. Сатып алынған бисквитті көлденеңінен қалыңдығы 1-1,5 см кесектерге кесіп, жиналмалы торт пішініне салу керек. Бұл бисквитті ылғалдандыру керек. Ол үшін бір стақан күшті және өте тәтті шай алынады, лимон қышқылы немесе лимон шырыны, 1-2 қасық қандай да бір ликер немесе коньяк қосылады, бәрі жақсылап араластырылып, бисквитке құйылады. Содан кейін құлпынай печеньенің үстіне қойылады және айран кремімен толтырылады.