Агатты ерекшеліктер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Қажетті: 2 ұсақ қызылша, 3 сәбіз, 3 пияз, 2 түйір сарымсақ, 2 ас қасық. л. өсімдік майы, тұз.
Сипаттамасы Дайындау тәсілі. Қызылшаны қайнатыңыз және үккіштен өткізіңіз. Сондай-ақ, сәбізді үккіштен өткізіп, табаға салыңыз, өсімдік майын құйыңыз және қызарғанша қуырыңыз. Қызылшаны сәбізге салыңыз да, шамамен 40 минут қайнатыңыз. Пиязды ұсақтап турап, бөлек қуырыңыз. Барлығын араластырыңыз, ұсақталған сарымсақ пен тұз қосыңыз.