Тұздықтағы қызылша
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты45 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 100 литр құю үшін: 3,75 литр сірке суы, 96 литр су, 5 кг қант, 4 кг тұз, 50 г даршын, 45 г қалампыр, 30 г хош иісті бұрыш, 50 г лавр жапырағы Қызылшаны шыңдардан тазалаңыз, үстіңгі бөлігін кесіңіз және бірнеше минутқа төмендетіңіз. қайнаған суға салып, қызылшаның мөлшеріне байланысты 20-45 минут пісіріңіз. Содан кейін қызылшаны сөрелерге жайып, суда немесе ауада салқындатыңыз, содан кейін қабығын аршыңыз. Әрі қарай, қызылшаны ерікті түрде кесектерге кесіңіз, оны жолақтарға кесуге болады және дайындалған тұздықпен құйыңыз.