Қызылша шырынында маринадталған сарымсақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Маринад: 1 литр суға - 50 г тұз, 50 г қант, 100 г 9% сірке суы, 0,1 л қызылша шырыны (1 кг қызылшаны үккіштен өткізіп, 0,5 л су құйыңыз, електен сығыңыз) Жиналған сарымсақты шыңдардың тамырларынан, үстіңгі қабыршақтардан тазалаңыз. Дайындалған сарымсақты қайнаған суға 2 - 3 минут қайнатыңыз. Салқын сумен салқындатыңыз. Сарымсақты ыстық ыдысқа құйыңыз. Литрлік ыдысты 5 минут зарарсыздандырыңыз, қақпақпен ораңыз.