"Мерекелік" торт
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Крем: 500 гр. сары май, 1/2 кесе қант, 3 ас қасық. сүт қасықтары, 1/2 шоколад батончиктерін кәстрөлде баяу отта пісіріңіз, масса қоюланғанша үнемі араластырыңыз. Торттың жоғарғы бөлігін жаңғақтардың, қантталған жемістердің және шоколад кесектерінің дәндерімен безендіріңіз. Белки шайқау алдында салқындату керек, қолданар алдында шайқау керек. 4 сарысын 1/2 стакан ақ қантпен сүртіңіз, 200 г қара өрікпен араластырыңыз. майлар, 2-2,5 стаканға құйыңыз. ұн, жұмсақ қамыр илеңіз, 3 бөлікке бөліңіз, қалыңдығы 0,5 см қабаттарға жайыңыз және 3 торт пісіріңіз. 4 белка 1/2 стаканмен қалың көбікке шайқаңыз. қант, ұсақталған жаңғақтар мен 1 лимон қабығын қосыңыз. Толтырманы 6 бөлікке бөліп, онымен 2 тортты майлаңыз, үстіне 3-ші тортты шоколадты кілегеймен майлаңыз.