Ростовтық бәліш
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 200 г қара өрік. сары май, 2 ас қасық. қант, 0,5 литр қаймақ. Сары майды қантпен жақсылап сүртіңіз, сосын қаймақ қосыңыз. Алынған массаны екіге бөліңіз. 1-бөлім: аздап сода, ұн құйыңыз, қамыр қанша алады. 3,5 торт қабатын пісіріңіз. 2-ші бөлім: ванилин қосыңыз, сіз крем аласыз. Әр тортты кілегеймен майлап, жаңғақ себіңіз. Пирогтың жоғарғы бөлігін жаңғақтармен және кішкене торттан үгінділермен себіңіз.