"Кішкене" торт
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қамырды пирожныйларға дайындаңыз: 250 г. суды 100 г қайнатыңыз. маргарин, 1 шай қасық. қант. Оттан алыңыз, ұнды тез қосыңыз - 1 ас қасық. (ұнды електен өткізіңіз), тегіс болғанша араластырыңыз. Қамыр кастрөлдің түбінен артта қалуы керек. 4 жұмыртқаны бір-бірлеп шайқаңыз. Қамырды шай қасықпен пісіру парағына салыңыз. Кішкене қаймақ торттарын пісіріңіз. Әрбір тортты кесіп, ішіне грек жаңғағының бір бөлігін салыңыз (жаңғақтарды тұтыну бір порцияға шамамен 1 кесе). Содан кейін пирожныйлар үйіндіге жиналады. Бұл үйіндінің үстіне келесі қоспа құйылады: йогурт қосылған қоюландырылған сүт банкасы (125г). Соңғы кезең: шоколадты глазурь (қант, май, какао) дайындалады. Бұл глазурь торттың үстіне де құйылады. Қолданар алдында торт сіңіп кетуі үшін біраз уақыт тұруы керек.