Алма шырыны парфеті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 200 г алма шырыны, 500 г кілегей, 200 г түйіршіктелген қант, 3 жұмыртқаның сарысы, 100 г су, 50 г сүт. Шырын қантпен араластырылады, жұмыртқа, сарысы ұнтақталады, ыстық сүтпен сұйылтылады, қоюланғанша қайнатылады, салқындатылады. Салқындатылған кремді шайқаңыз және оларға дайындалған қоспаны енгізіңіз. Алынған массаны қалыптарға салыңыз және мұздатыңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Алма шырыны парфеті пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz