Балмұздақ қосылған жеміс салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты

Өнімдер
Сипаттамасы Банандар тілімдерге, мандариндер, апельсиндер кесектерге кесіледі. Мұның бәрі кілегейлі балмұздақпен араласады. Жемістерді алуан түрлі етіп салуға болады. Виктор Гюгоның рецепті бойынша жемістер 6 алма, 6 алмұрт, 7 ас қасық. ваниль қосылған түйіршіктелген қант қасықтары, 2 стакан сүт, 6 шай қасық ұн, 1,5 ас қасық. қасық май, 3 жұмыртқа. Алмұрт пен алманы аршып, турап, терең отқа төзімді ыдысқа қабаттарға салып, ванильмен (3,5 ас қасық) қант себіңіз. қасықтар). Бір стақан сүтті қайнатыңыз. Оған 6 шай қасық ұнмен сұйылтылған тағы бір стақан сүтті араластыра отырып, жұқа ағынмен құйыңыз. Қайнаған және қоюланған кезде 1 ас қасық май қосыңыз, араластырыңыз, суытыңыз. Қалған қант пен ванильмен езілген үш сарысын араластырыңыз. 3 шайқалған ақуызды салыңыз, араластырыңыз, жемістерді осы қоспамен жабыңыз. Түйіршіктелген қант себіңіз, маймен себіңіз, пеште қызарыңыз. Жемістермен бірге кілегей немесе сүтке қызмет етіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Балмұздақ қосылған жеміс салаты пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz

