Балмұздақ қосылған жеміс салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Банандар тілімдерге, мандариндер, апельсиндер кесектерге кесіледі. Мұның бәрі кілегейлі балмұздақпен араласады. Жемістерді алуан түрлі етіп салуға болады. Виктор Гюгоның рецепті бойынша жемістер 6 алма, 6 алмұрт, 7 ас қасық. ваниль қосылған түйіршіктелген қант қасықтары, 2 стакан сүт, 6 шай қасық ұн, 1,5 ас қасық. қасық май, 3 жұмыртқа. Алмұрт пен алманы аршып, турап, терең отқа төзімді ыдысқа қабаттарға салып, ванильмен (3,5 ас қасық) қант себіңіз. қасықтар). Бір стақан сүтті қайнатыңыз. Оған 6 шай қасық ұнмен сұйылтылған тағы бір стақан сүтті араластыра отырып, жұқа ағынмен құйыңыз. Қайнаған және қоюланған кезде 1 ас қасық май қосыңыз, араластырыңыз, суытыңыз. Қалған қант пен ванильмен езілген үш сарысын араластырыңыз. 3 шайқалған ақуызды салыңыз, араластырыңыз, жемістерді осы қоспамен жабыңыз. Түйіршіктелген қант себіңіз, маймен себіңіз, пеште қызарыңыз. Жемістермен бірге кілегей немесе сүтке қызмет етіңіз.