Саңырауқұлақтармен толтырылған баклажандар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1 кг. баклажан, 1 пияз, 100 г. өсімдік майы, 200 г. жаңа саңырауқұлақтар, тұз, жұмыртқа, 4 қызанақ, 300 г. қаймақ.
Сипаттамасы Баклажандарды ұзына бойына 2 бөлікке кесіңіз, ортасынан целлюлозаның бір бөлігін таңдаңыз. Баклажанның жартысын терең қуырыңыз. Майдалап туралған пиязды өсімдік майына қуырыңыз, майдалап туралған саңырауқұлақтар мен алынған баклажан целлюлозасын қосыңыз, жұмыртқаны шайқаңыз, бәрін араластырыңыз. Алынған тартылған етпен баклажанның жартысын толтырыңыз, оларды майланған пісірме табаққа салыңыз, пеште пісіріңіз. Қызанақпен безендіру үшін. Қаймақпен бірге қызмет етіңіз.