Баклажаннан жасалған шницель
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Баклажандар - 600-800 г, ұн немесе ұсақталған крекер - 4-5 ас қасық. л., жұмыртқа - " 2-3 дана., шөптер, қышқыл сүт - 1 стакан, тұз, дәміне қарай сарымсақ.
Сипаттамасы Баклажанның жас жемістерін таңдап алыңыз, пісіріңіз, қабығын аршыңыз, пішіндерін зақымдамай, жартысын (ұзына бойына) кесіңіз, тұз себіңіз, аздап тегістеңіз, ұнға немесе нан үгіндісіне ораңыз, жұмыртқаға салып, қатты қыздырылған қуырғышта қуырыңыз. . Майдалап туралған ақжелкен, туралған сарымсақ және тұз қосылған қышқыл сүтпен бірге ұсыныңыз.