Саңырауқұлақтармен толтырылған қызылша
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер қызылша 8-10 тамыр, сәбіз 3, пияз 1, тұздалған саңырауқұлақтар 5-6 қасық, томат пюресі 2 ас қасық, өсімдік майы 3 ас қасық, қаймақ 1 стакан, сірке суы 3% 2 ас қасық, дәміне қарай тұз, бұрыш.
Сипаттамасы Қызылшаны сірке суы қосылған суға дайын болғанға дейін пісіріңіз. Қабығын аршып, тостағанша жасау үшін ортасын қасықпен таңдаңыз. Пияз мен сәбізді ұсақтап тураңыз, өсімдік майына аздап қуырыңыз, қызанақ пюресі, туралған қызылша целлюлозасын, тұздалған ұсақ туралған саңырауқұлақтарды (қиярды да қолдануға болады), ұнтақталған бұрышты қосып, жұмсақ болғанша қайнатыңыз. Қызылшаны осы массамен толтырыңыз, оны кең табаға салыңыз, қаймақ құйыңыз және барлық өнімдер дайын болғанға дейін алдын ала қыздырылған пеште пісіріңіз.